Διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης AIR BNB

ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Το διαμέρισμα ήταν πλήρως παραμελημένο για χρόνια και έπρεπε να ανακαινισθεί για να ενοικιασθεί άμεσα μέσω της πλατφόρμας βραχυχρόνιων μισθώσεων RBNB. Οι ιδιοκτήτες του ζήτησαν να διατηρηθεί το ύφος  του, αλλά ταυτόχρονα να δημιουργηθούν όλες οι παροχές που χαρακτηρίζουν ένα σύγχρονο και άνετο διαμέρισμα. Επιπλέον μας ζητήθηκε να διαχειριστούμε την καταχώρηση στο AIR BNB.

ΛΥΣΗ

Στόχος ήταν η αναπαλαίωση του διαμερίσματος διατηρώντας τα κύρια χαρακτηριστικά του. Το ξύλινο δάπεδο όσο και τα τσιμεντοπλακάκια συντηρήθηκαν με την μέθοδο του τριψίματος. Επίσης, συντηρήθηκαν τα εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα καθώς και οι ξύλινες σκαλιστές πόρτες εισόδου του διαμερίσματος. Τα γύψινα διακοσμητικά στο ταβάνι αποκαταστάθηκαν και βάφτηκαν με υδρόχρωμα ενώ οι τοιχοποιίες του διαμερίσματος με οικολογικά πλαστικά χρώματα.

Το διαμέρισμα έχει καταχωρηθεί στην πλατφόρμα AIR BNB και ενοικιάζεται με μεγάλη επιτυχία αποδίδοντας στο μέγιστο τους κόπους μας καθώς και την επένδυση του πελάτη μας. Περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link